Reglăm pulsul instalaţiilor!

Istoric Firma

Markus Automatik va ofera solutii tehnice complete, servicii de inalt nivel si echipamente de automatizare pentru instalatii de incalzire, climatizare si reglare de la unii dintre cei mai mari producatori din lume.

Preocuparea noastra permanenta este sa va oferim solutii optime, servicii si echipamente de o inalta calitate in timp util. Avem la dispozitia dumneavoastra,in stoc, echipamente de automatizare destinate aplicatiilor standard de incalzire si climatizare.

Furnizorii nostri principali sunt Honeywell Inc. S.U.A., ESBE AB Suedia, Regin AB Suedia, Mohlenhoff Warmetechnik Germania, C.E.M.E. Italia si Watts Industries S.U.A., echipamentele fiind fabricate in locatiile de productie din tari cu traditie si experienta in domeniu ( Honeywell in Germania, Marea Britanie, Olanda ; ESBE si Regin in Suedia ; Mohlenhoff in Germania, C.E.M.E. si Watts in Italia ).

img-istoric-firma

Echipamentele de automatizare pe care vi-le propunem va vor ajuta sa obtineti nivelul de siguranta si confort dorit, vor economisi energia si proteja mediul, reducand nivelul de emisii poluante, si nu in ultimul rand, vor asigura o functionare optima si vor prelungi viata instalatiilor pe care le controleaza.

Va asteptam sa ne contactati la sediul firmei noastre din
Str. Soldat Enache Ion, Nr. 26A, sector 4, Bucuresti
021-3340040 ; 021 3340041 ; 0317134040 ; 0723243808 ; 0744160564