Noutăți

Noul Catalog Markus 2019

Catalogul 2019, structurat pe familii de aplicaţii, cu trimiteri la echipamentele asociate, vă va ajuta să selectaţi uşor echipamentele de care aveţi nevoie. Fiecare produs este prezentat cu imagini, preţuri, date tehnice şi unde este cazul, însoţit de scheme hidraulice. Diagramele şi metodele de dimensionare a unor echipamente le găsiţi într-un capitolul special dedicat.

vezi detalii

Produse

Produsele noastre sunt garantia calitatii. Echipamentele de automatizare pe care vi le propunem va vor ajuta sa obtineti nivelul de siguranta si confort dorit, vor economisi energia si proteja mediul, reducand nivelul de emisii poluante, si nu in ultimul rand, vor asigura o functionare optima si vor prelungi viata instalatiilor pe care le controleaza.
vezi detalii

Informare 11.03.2020
Informare privind programul de lucru Markus Automatik


Stimați parteneri,
Ca urmare a situatiei actuale generata de problematica infectarii cu noul coronavirus (Covid-19) care se afla intr-o dinamica insuficient cunoscuta, din motive de precautie, activitatea echipei Markus se va derula de la domiciliu in perioada 12 – 13 martie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungita până la 20 martie, in functie de evolutia epidemiei.
Activitatea noastra se va derula conform programului normal de lucru, de luni pana vineri intre orele 9 – 17,00, iar colegii nostri pot fi contactati pe e-mail sau telefonic, pe numerele de mobil disponibile in semnaturile electronice.

vezi detalii