Noutăți

vezi toate

Noul Catalog Markus 2020

Catalogul 2020, structurat pe familii de aplicaţii, cu trimiteri la echipamentele asociate, vă va ajuta să selectaţi uşor echipamentele de care aveţi nevoie. Fiecare produs este prezentat cu imagini, preţuri, date tehnice şi unde este cazul, însoţit de scheme hidraulice. Diagramele şi metodele de dimensionare a unor echipamente le găsiţi într-un capitolul special dedicat.

vezi detalii

Produse

Produsele noastre sunt garantia calitatii. Echipamentele de automatizare pe care vi le propunem va vor ajuta sa obtineti nivelul de siguranta si confort dorit, vor economisi energia si proteja mediul, reducand nivelul de emisii poluante, si nu in ultimul rand, vor asigura o functionare optima si vor prelungi viata instalatiilor pe care le controleaza.
vezi detalii

Informare 11.03.2020

Informare privind programul de lucru Markus Automatik


Stimați parteneri,
Ca urmare a restrictiilor si masurilor de siguranta impuse prin ordonantele militare in vigoare, va informam ca echipa Markus Automatik isi desfasoara activitatea astfel:
* nu se primesc vizite la sediul nostru pentru niciun motiv.
*marfa este expediata doar prin curier
*departamentele de ofertare,serviciul clienti si contabilitate sunt la dispozitia dvs prin telefon, e-mail si whatsapp in intervalul 9-17 de luni pana vineri.

Speram sa ne revedem curand sanatosi!

vezi detalii